Girona Excel·lent | Tastadors
15788
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15788,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Tastadors

Pep Nogué

Pep Nogué

Cuiner i assessor gastronòmic

Vador Garcia Arbós

Vador Garcia Arbós

Periodista i crític gastronòmic

Abraham Balaguer

Abraham Balaguer

El Celler de Can Roca

Abraham Simon

Abraham Simon

Gastrònom i escriptor de cuina

Agustí Ensesa

Agustí Ensesa

Analista vitivinícola, mestre cellerer i sommelier

André Bonnaure

André Bonnaure

Cuiner tècnic especialista en foie gras

Anna Vicens

Anna Vicens

Presidenta en Associació Catalana de Sommeliers

Artur Sagués

Artur Sagués

Sommelier i afinador de formatges. Cap i pota

Demian Allshop

Demian Allshop

Xocolater i confiter d’El Celler de Can Roca

Edurad Solà

Edurad Solà

Sommeliers especialista de Vins i Licors Grau

Evarist March

Evarist March

Aassesor gastrobotànic de El Celler de Can Roca

Florenci Bayés

Florenci Bayés

Tècnic IRTA de Torre Marimon, curs de làctics de l’IRTA

Gerard Marin

Gerard Marin

Sommeliers especialista de Wine Palace

Gonzalo Herrero

Gonzalo Herrero

Director de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona

Joan Benítez

Joan Benítez

Professor i productor amateur d’anxoves

Joan Bogonyà

Joan Bogonyà

Professor de l’EHTG i cap d’estudis

Joan Carbó

Joan Carbó

Enginyer Agrònom, Destil•lador, Celler de Can Roca

Joan Roca

Joan Roca

Restaurant Celler de Can Roca

Jordi Jacas

Jordi Jacas

Restaurant el Molí de l’Escala

Jordi Roca

Jordi Roca

Celler de Can Roca

Josep Roca

Josep Roca

Restaurant Celler de Can Roca

Josep Sucarrats

Josep Sucarrats

Director revista CUINA

Lluís Bofill

Lluís Bofill

Periodista gastronòmic i director de Parada i Fonda de la Xarxa

Lluís Fernàndez

Lluís Fernàndez

Restaurant els Pescadors de Llançà

Lluís Guerrero

Lluís Guerrero

Tècnic investigador IRTA

Manel Romero

Manel Romero

Professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona

Marola Marí

Marola Marí

Restaurant Alqueria Girona

Pere Planagumà

Pere Planagumà

Restaurant les Cols d’Olot

Raül Quadres

Raül Quadres

Professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona

Toni Gerez

Toni Gerez

Sommelier i afinador de formatges. Castell de Peralada

Toni Lavado

Toni Lavado

Cerveseria El Primer Glop

Xavier Amat

Xavier Amat

Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

Xavier Baig

Xavier Baig

Botiguer de formatges. La Noucentista.

Xavier Franco

Xavier Franco

Restaurant les Magnolies