Tòfona d’hivern amb anxoves i formatge fermió

INGREDIENTS (per a quatre persones)

100 g de farina
100 g de vi blanc GIRONA EXCEL·LENT
100 g de sucre
1 formatge Fermió GIRONA EXCEL·LENT
8 filets d’anxova en oli d’oliva GIRONA EXCEL·LENT
1 tòfona negra

PREPARACIÓ

  1. Barregeu en un bol la farina, el vi blanc i el sucre. Tapeu-ho i deixeu-ho reposar a la nevera 1 hora.
  2. Tot seguit, d’aquesta pasta estireu-ne una capa fina al damunt d’un paper sulfuritzat de pastisseria i, amb la punta d’una cullera, feu-ne uns rectangles de 4 cm ´ 10 cm, com unes galetes.
  3. Poseu les galetes a coure al forn a 180 ºC uns 7 minuts, aproximadament. Han de quedar daurades i cruixents.
  4. Aixafeu el formatge Fermió amb una forquilla. Si té una maduració òptima, aquest formatge és molt tou. Unteu-ne les galetes.
  5. Al damunt, poseu-hi dos filets d’anxova i unes làmines fines de tòfona.