INGREDIENTS (per a 4 persones)
PER A LA LLET DE TIGRE
- 1,5 kg de corball fresc
- 1 gra d’all
- Fulles de celiandre fresc
- El suc de 3 llimes
- ½ ceba vermella
- 1 branca d’api
- 1 pebrot rocoto
- Sal
PER AL TIRADITO
- Crema d’ají (xili) vermell
- Blat de moro bullit
- Blat de moro liofilitzat
- Carbassa cruixent
- Pastanaga cruixent
PREPARACIÓ
- Comenceu fent la llet de tigre. Netegeu el corball escatant-lo i traient-ne els dos filets.
- Retireu-ne la pell i separeu-ne amb compte els llom per poder fer el tiradito.
- La resta de la carn, talleu-la a daus petits i poseu-la en un recipient. Afegiu-hi el suc de llima, unes fulles de celiandre, un xic de ceba vermella, un xic d’api i unes rodelles de pebrot rocoto. Tritureu-ho amb un túrmix, deixeu-ho macerar 5 minuts i passeu la barreja per un colador.
- Talleu el llom de corball a làmines fines i disposeu-les en una plàtera.
- Barregeu-hi la llet de tigre amb la crema de xili, tireu-la pel damunt del corball i deixeu-ho macerar 2 minuts.
- Tot seguit, col·loqueu-ho en una plàtera amb tots els ingredients del tiradito pel damunt. Serviu-ho ràpidament.
Utilitzem galetes o cookies al nostre lloc web per donar-vos l’experiència més rellevant a partir de les vostres preferències i de la repetició de visites. En fer clic a Acceptar, consentiu en l’ús de totes les galetes.
Administra el consentiment