Cada tast està format per un jurat de cinc membres especialistes de cada àmbit i de diferents sectors: cuiners i sommeliers reconeguts en l’àmbit de l’hostaleria de les comarques gironines, tècnics gastronòmics reconeguts en cada sector de producte i professors i experts d’escoles d’hostaleria o instituts de recerca de les comarques gironines.
El tast a cegues és el mètode que s’utilitza per avaluar i escollir els productes de manera objectiva, mitjançant els sentits: aspecte, aroma i gust. Tots els productes es presenten al tastador desproveïts d’elements gràfics o visuals que puguin influir en l’elecció i valoració final.
Cuiner del restaurant El Molí de l’Escala, de l’Escala
Professor i productor amateur d’anxoves
Cuiner del restaurant Els Pescadors, de Llançà
Periodista gastronòmic
Professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona
Cuiner i assessor gastronòmic
Professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona
Gastrònom i escriptor de cuina
Cuinera del restaurant L’Alqueria, de Girona
Professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona
Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners
Director de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona
Enginyer agrònom i destil·lador d’El Celler de Can Roca, de Girona
Assessor gastrobotànic i director de Naturalwalks
Cerveseria El Primer Glop De Cervesa, de Girona
Pastisser del restaurant El Celler de Can Roca, de Girona
Assessor gastrobotànic i director de Naturalwalks
Pastisser del restaurant El Celler de Can Roca
Xocolater i confiter del restaurant El Celler de Can Roca
Periodista i crític gastronòmic
Professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona
Periodista i crític gastronòmic
Cuiner especialista en foie-gras i autor del llibre Foie-gras
Cuiner del restaurant Les Magnòlies, d’Arbúcies
Cuiner del restaurant El Celler de Can Roca, de Girona
Professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona
Tècnic del curs de làctics de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)
Propietari de la botiga de formatges La Noucentista, de Girona
Sommelier i afinador de formatges del restaurant Castell de Peralada, de Peralada
Sommelier i afinador de formatges del restaurant Cap i Pota, de Figueres
Director de la revista Cuina
Cuiner del restaurant ROM, de Roses
Tècnic investigador de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)
Periodista i crític gastronòmic
Cuiner i assessor gastronòmic
Sommelier de la botiga Wine Palace de Girona
Sommelier del restaurant El Celler de Can Roca, de Girona
Sommelier de Vins i Licors Grau, de Palafrugell
Analista vitivinícola, mestre cellerer i sommelier
Sommelier i presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers