INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 16 calamarsons de mida petita
- 100 g de pa d’espècies
- 100 g d’olivada negra
- 100 g de romesco
- 100 g de pinyons torrats
- 50 g de porradell picat
- Sal en escates
- 50 ml d’oli d’oliva verge extra
PREPARACIÓ
- Netegeu els calamarsons.
- Talleu el pa d’espècies ben prim i torreu-lo al forn. Una vegada torrat, trenqueu-lo en bocins petits i reserveu-lo.
- Liqüeu l’olivada amb un xic d’aigua.
- Poseu una paella al foc amb un raig d’oli i coeu lleugerament els calamarsons.
- Escampeu una cullerada d’olivada i una de romesco al plat.
- Poseu-hi els calamarsons, els pinyons torrats picats, el pa d’espècies i la sal en escates.
Utilitzem galetes o cookies al nostre lloc web per donar-vos l’experiència més rellevant a partir de les vostres preferències i de la repetició de visites. En fer clic a Acceptar, consentiu en l’ús de totes les galetes.
Administra el consentiment