INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 1 llobarro d’1,5 kg
- 1 ceba tendra
- 1 pebrot vermell petit escalivat
- 50 ml de vinagre de cava
- 50 g de mostassa antiga
- 2 dl d’oli d’oliva verge extra DOP Empordà
- 40 g de pinyons torrats
- 40 g de microvegetals
- 2 tomates grosses madures
- Sal en escates
PREPARACIÓ
- Escateu el llobarro i traieu-ne les espines i, amb molt de compte i un ganivet ben esmolat, la pell.
- Emboliqueu els dos lloms de llobarro amb plàstic film i congeleu-los. També podeu envasar-los al buit.
- Una vegada congelats, talleu-los a la màquina de tallar embotits i disposeu-los al plat.
- Per amanir-los, prepareu una vinagreta amb la mostassa, el vinagre i unes escates de sal. Afegiu-hi la ceba picada finament, el pebrot vermell escalivat ben picat i l’oli d’oliva. Escampeu la vinagreta pel damunt.
- Decoreu-ho amb unes fulles de microvegetals, els pinyons lleugerament picats i les llavors de les tomates.
Utilitzem galetes o cookies al nostre lloc web per donar-vos l’experiència més rellevant a partir de les vostres preferències i de la repetició de visites. En fer clic a Acceptar, consentiu en l’ús de totes les galetes.
Administra el consentiment