INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 120 g de mantega a punt de pomada
- 110 g de sucre morè
- 110 g de sucre blanc
- 1 ou
- 300 g de farina de blat
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 150 g de cobertura de xocolata negra del 70 %de cacau
PREPARACIÓ
- Bateu la mantega a punt de pomada amb els dos tipus de sucre amb unes varetes elèc-triques, fins que quedi ben blanquejada. Tot seguit, incorporeu-hi l’ou i remeneu-ho bé.
- Barregeu i tamiseu la farina amb el llevat en pols. Afegiu-ho a la preparació anterior i mescleu-ho tot delicadament.
- Trenqueu la xocolata en trossos petits. Afegiu-los a la preparació i deixeu-la reposar una hora a la nevera.
- Poseu un paper sulfurat sobre una plata de forn i, amb una cullera, poseu-hi petites por-cions de la pasta.
- Poseu-les a coure al forn a 170 ºC uns 12 minuts, aproximadament. El temps pot variar en funció de la mida de les galetes.
Utilitzem galetes o cookies al nostre lloc web per donar-vos l’experiència més rellevant a partir de les vostres preferències i de la repetició de visites. En fer clic a Acceptar, consentiu en l’ús de totes les galetes.
Administra el consentiment