Galetes de xocolata

INGREDIENTS (per a 4 persones)

  • 120 g de mantega a punt de pomada
  • 110 g de sucre morè
  • 110 g de sucre blanc
  • 1 ou
  • 300 g de farina de blat
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 150 g de cobertura de xocolata negra del 70 %de cacau

PREPARACIÓ

  1. Bateu la mantega a punt de pomada amb els dos tipus de sucre amb unes varetes elèc-triques, fins que quedi ben blanquejada. Tot seguit, incorporeu-hi l’ou i remeneu-ho bé.
  2. Barregeu i tamiseu la farina amb el llevat en pols. Afegiu-ho a la preparació anterior i mescleu-ho tot delicadament.
  3. Trenqueu la xocolata en trossos petits. Afegiu-los a la preparació i deixeu-la reposar una hora a la nevera.
  4. Poseu un paper sulfurat sobre una plata de forn i, amb una cullera, poseu-hi petites por-cions de la pasta.
  5. Poseu-les a coure al forn a 170 ºC uns 12 minuts, aproximadament. El temps pot variar en funció de la mida de les galetes.