Cada tast està format per un jurat de cinc membres especialistes de cada àmbit i de diferents sectors: cuiners i sommeliers reconeguts en l’àmbit de l’hostaleria de les comarques gironines, tècnics gastronòmics reconeguts en cada sector de producte i professors i experts d’escoles d’hostaleria o instituts de recerca de les comarques gironines.
El tast a cegues és el mètode que s’utilitza per avaluar i escollir els productes de manera objectiva, mitjançant els sentits: aspecte, aroma i gust. Tots els productes es presenten al tastador desproveïts d’elements gràfics o visuals que puguin influir en l’elecció i valoració final.

Cuiner del restaurant El Molí de l’Escala, de l’Escala

Professor i productor amateur d’anxoves

Cuiner del restaurant Els Pescadors, de Llançà

Periodista gastronòmic

Professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona

Cuiner i assessor gastronòmic

Professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona

Gastrònom i escriptor de cuina

Cuinera del restaurant L’Alqueria, de Girona

Professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona

Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

Director de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona

Enginyer agrònom i destil·lador d’El Celler de Can Roca, de Girona

Assessor gastrobotànic i director de Naturalwalks

Cerveseria El Primer Glop De Cervesa, de Girona

Pastisser del restaurant El Celler de Can Roca, de Girona

Assessor gastrobotànic i director de Naturalwalks

Pastisser del restaurant El Celler de Can Roca

Xocolater i confiter del restaurant El Celler de Can Roca

Periodista i crític gastronòmic

Professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona

Periodista i crític gastronòmic

Cuiner especialista en foie-gras i autor del llibre Foie-gras

Cuiner del restaurant Les Magnòlies, d’Arbúcies

Cuiner del restaurant El Celler de Can Roca, de Girona

Professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona

Tècnic del curs de làctics de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)

Propietari de la botiga de formatges La Noucentista, de Girona

Sommelier i afinador de formatges del restaurant Castell de Peralada, de Peralada

Sommelier i afinador de formatges del restaurant Cap i Pota, de Figueres

Director de la revista Cuina

Cuiner del restaurant ROM, de Roses

Tècnic investigador de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)

Periodista i crític gastronòmic

Cuiner i assessor gastronòmic

Sommelier de la botiga Wine Palace de Girona

Sommelier del restaurant El Celler de Can Roca, de Girona

Sommelier de Vins i Licors Grau, de Palafrugell

Analista vitivinícola, mestre cellerer i sommelier

Sommelier i presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers