INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 12 paccheri
50 g d tomata confitada
- 200 g d’oli d’oliva verge extra de l’Empordà
- 300 g de carn magra barrejada, de vedella i de porc
- 100 g de pit de pollastre i 1 fetge
- 50 g de cervell de xai
- 2 alls, 2 cebes i 1 tomata madura
- Un raig de vi ranci i un de conyac
- 2 llesques de pa (només la molla)
- Llet, sal, pebre blanc i nou moscada
- 100 g de formatge Cofat ratllat
PREPARACIÓ
- Per fer el farcit, talleu les diferents carns a daus i enrossiu-les en una cassola amb un raig d’oli d’oliva.
- A mitja cocció, afegiu-hi els alls pelats i tallats a làmines i la cebes ratllades. Deixeu-ho coure lentament perquè les carns es vagin entendrint. Amaniu-ho amb un pols de sal, pebre blanc i nou moscada.
- Remulleu-ho amb un raig de vi ranci i un de conyac. Deixeu que s’evapori l’alcohol.
- Tot seguit, afegiu-hi el fetge de pollastre i el cervell de xai i feu-ho coure uns minuts més. Incorporeuhi la tomata ratllada i deixeu-ho concentrar bé.
- Remulleu la molla de pa amb llet i afegiu-la a la carn. Passeu la carn per la màquina de trinxar carn (seleccioneu el forat mitjà). Poseula a punt de sal.
- Poseu a bullir els paccheri. Refredeu-los en aigua freda i col·loqueu-los al damunt d’un drap blanc.
- Introduïu la carn en una mànega pastissera i farciu-ne els paccheri.
- Empolvoreu-los amb el formatge Cofat ratllat i escalfeu-los lleugerament al forn. Serviulos com a aperitiu amb uns daus de tomata confitada.
Utilitzem galetes o cookies al nostre lloc web per donar-vos l’experiència més rellevant a partir de les vostres preferències i de la repetició de visites. En fer clic a Acceptar, consentiu en l’ús de totes les galetes.
Administra el consentiment