INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 4 cols de Brussel·les
- 8 tomates cirerol
- 6 minipanotxes de blat de moro
- 4 espàrrecs verds
- 1 coliflor petita
- 50 g de mantega
- 100 g de llet d’ovella ripollesa de Mas Marcè
- Sal en escates
- 100 g de galetes integrals
- 50 g d’oli d’oliva verge extra
PREPARACIÓ
- Poseu una olla al foc amb aigua i un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les cols de Brussel·les i coeu-les deixant-les un punt
grenyals. Retireu-les ràpidament i refredeu-les en aigua i gel mig minut. Escorreu-les i reserveu-les.
- A la mateixa aigua escaldeu les tomates durant 10 segons i refredeu-les en aigua i gel. Peleu-les.
- Bulliu durant 4 minuts els espàrrecs i les panotxes. I també refredeu-los en aigua i gel.
- Poseu a coure la coliflor i, quan sigui grenyal, retireu-ne uns poms i la resta deixeu-la coure un xic més. Refredeu els pomets grenyals com les cols de Brussel·les.
- Quan la resta de la coliflor sigui cuita, retireu-la i tritureu-la amb la mantega, la llet calenta i un xic de brou de la cocció fins que en quedi un puré ben fi. Reserveu-lo.
- Munteu el plat posant primer el puré.
- Al damunt, col·loqueu-hi els pomets de coliflor, les cols tallades per la meitat, les puntes d’espàrrec, les pastanagues i les panotxes. Entremig, col·loqueu-hi un polsim de galeta integral triturada, unes escates de sal i un raig d’oli d’oliva verge extra.
Utilitzem galetes o cookies al nostre lloc web per donar-vos l’experiència més rellevant a partir de les vostres preferències i de la repetició de visites. En fer clic a Acceptar, consentiu en l’ús de totes les galetes.
Administra el consentiment