INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 1,5 kg de mero
- 2 branques de julivert
- 5 grans d’all
- 2 cebes
- 3 tomates ratllades
- 1 grapat d’ametlles torrades
- la polpa de 4 nyores
- 1 llesca de pa fregit
- 2 dl d’oli d’oliva verge extra
- 1 l de brou de peix
- 1 raig d’absenta
- 12 cloïsses
- sal
PREPARACIÓ
- Netegeu el mero, ben escatat i sense tripes, i feu-lo a rodelles.
- En una cassola de fons gruixut, sofregiu la ceba i tres alls picats amb un raig d’oli.
- En un morter, feu una picada amb les ametlles, un parell d’alls, el julivert, la polpa de les nyores i la llesca de pa fregit. Diluïu-la amb un xic de brou i afegiu-la a la cassola. Feu-ho coure dos minuts.
- Poseu-hi les rodelles de mero, prèviament salades, i deixeu-les coure 5 minuts a foc viu. Tot seguit, poseu-hi les cloïsses, deixeuho coure un minut més, tireu-hi l’absenta i serviu-ho.
Utilitzem galetes o cookies al nostre lloc web per donar-vos l’experiència més rellevant a partir de les vostres preferències i de la repetició de visites. En fer clic a Acceptar, consentiu en l’ús de totes les galetes.
Administra el consentiment