INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 4 filets d’orada de 175 g
- 2 grans d’alls
- 2 c/c d’ají limo
- 2 llimes (el suc, sense esprémer-les gaire)
- 8 fulles de celiandre fresc
- 3/2 glaçons
- 1 ceba vermella
- Sal
- Pebre
PER ACOMPANYAR
- 1 espiga de blat de moro cuita i desgranada
- 1 moniato escalivat i pelat
PREPARACIÓ
- Poliu els filets d’orada, traieu-ne la pell i talleu-los a daus de 2 cm. Poseu-los en un bol i salpebreu-los.
- Passat un minut, afegiu-hi l’all i l’ají limo picats finament, i barregeu-ho bé.
- Amaniu-ho amb el suc de llimona, el celiandre tallat i els glaçons. Remeneu-ho i deixeu-ho macerar 2 minuts.
- Afegiu-hi la ceba, tallada a tires fines, i retireu-ne els glaçons. Rectifiqueu el punt de sal i pebre, si cal.
- Serviu el cebiche amb el moniato tallat i uns grans de blat de moro.
Utilitzem galetes o cookies al nostre lloc web per donar-vos l’experiència més rellevant a partir de les vostres preferències i de la repetició de visites. En fer clic a Acceptar, consentiu en l’ús de totes les galetes.
Administra el consentiment